Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Jobbregistrering

Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser. Oppdag muligheter for besparelser og effektivisering.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Registreringshet

Detaljert registrering

Du kan selv velge hvilke nivåer arbeidet skal registreres på ut fra arbeidshverdagen til de ansatte. Registrer på alt fra prosjekt og oppgave til ordre og produkt. Det er også mulig å registrere på enhetsnivå, som kan gi oversikt over alt fra antall produserte enheter til ferdigmelding av ordre.

Sikkert fakturagrunnlag

Gjennom informasjonen jobbregistrering gir, kan du få et detaljert fakturagrunnlag på prosjekt- og ordrenivå fordelt på underentreprenører. Registreringen gir et sikkert og trygt grunnlag for timeforbruk slik at du kan utstede betalingssertifikat.

Bedre lønnsomhetsbetraktninger

Du kan ikke forbedre det som ikke måles. Derfor bidrar jobbregistrering deg til å foreta bedre lønnsomhetsbetraktninger. Du får rapporter på detaljnivå som enkelt gjør at du kan identifisere områder som bør effektiviseres.

Enkelt

Enkelt å få oversikt over arbeidet tid, overtid og tillegg.

Fleksibelt

Registrer overordnet eller på detaljnivå, basert på virksomheten.

Sikkert

Detaljert fakturagrunnlag for betalingssertifikater til underleverandører.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling
Varsling
Les mer
Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.
Oversiktsliste
Oversiktsliste
Les mer
Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.
Utvidet rapportering
Utvidet rapportering
Les mer
Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.
Jobbregistrering
Jobbregistrering
Les mer
Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.
Timeregnskap
Timeregnskap
Les mer
Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.
Timefordeling
Timefordeling
Les mer
Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk