Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Stempling

Stempling er registrering av timer inn og ut på en registreringsterminal med RFID-leser. Med tidsystemet får du også et viktig administrasjonsverktøy for å få oversikt og kontroll over tiden.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Touch-terminal og enkel oppfølging.

Stempling gjøres enkelt på en registreringsterminal med ansattkort på en Touch panel-PC med RFID-leser. Denne kan konfigureres etter bedriftens behov, for både mønstring og jobbregistrering. Du får sanntidsdata som gjør det enkelt å registrere fravær og følge opp ansatte. Samtidig kan du forhindre såkalt kompis-stempling.

Viktig og riktig tiddata.

Med stempling får du reelle tiddata, som gjør at du kan synliggjøre hva tiden faktisk går til. Slik kan du avdekke områder for forbedring, som kan øke lønnsomhet og effektivitet i bedriften. I tillegg til dette går lønnshåndteringen raskere og du får et riktigere bilde av lønnskostnadene.

Administreres i tidsystemet.

Registreringer fra stempling kan enkelt administreres i vårt tidsystem. Du får data om timeforbruk og fravær i sanntid, som gjør det enkelt å holde oversikt og kontroll over tidsbruken.

Synliggjør tiddata

Smidig stempling

Fleksibelt tidsystem

Kombinere registreringsenheter

I PC-registreringen kan du fortløpende registrere i sanntid, eller det kan registreres timer i ettertid. Kommentarer, fravær, tjenestereise og andre relevante funksjoner er også mulig å registrere.

PC-registrering

Registrering via programvare på PC

  • PC Programvare
  • Timeregistrering i sanntid eller ettertid
  • Spesialtilpasset registrering
  • Kombinere registreringsenheter
  • Skalerbart til bedriftens behov

Mobilapp

Registrer tid på mobil eller nettbrett

  • Mobil eller nettbrett
  • Brukervennlig og oversiktlig app
  • Stemplingsur
  • Saldooversikt
  • Registrere fravære

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk