Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Utvidet rapportering

Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer. Bedriftens KPI’er defineres i eget dashbord slik at du får de rapportene du ønsker.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Innsikt og kontroll.

Du får mulighet til å avdekke mønstre og synliggjøre trendutviklinger gjennom grafiske fremstillinger. Samtidig kan du få dypere forståelse og gjøre sammenligninger ved å knytte inn eksterne datakilder.

Administrasjon i tidsystemet.

Utvidet rapportering administrerer du enkelt gjennom dine forretningssystemer. Som med alle andre moduler i systemet, kan du enkelt få oversikt og kontroll over tiddata i din virksomhet fra tidsystemet.

Grafisk illustrasjon

Få trenduviklinger og tidsavvik i grafiske fremstillinger.

Data capture
Integrasjoner

Du kan knytte inn eksterne datakilder eller bruke våre integrasjoner.

Enkel i bruk

Det er enkelt å komme i gang, så du kan raskt finne kritiske data for forbedring.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling
Varsling
Les mer
Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.
Oversiktsliste
Oversiktsliste
Les mer
Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.
Utvidet rapportering
Utvidet rapportering
Les mer
Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.
Jobbregistrering
Jobbregistrering
Les mer
Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.
Timeregnskap
Timeregnskap
Les mer
Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.
Timefordeling
Timefordeling
Les mer
Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk