Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Varsling

Sikre bedre informasjonsflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får spredt viktige beskjeder.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Varsling

Bedre informasjonsflyt.

Med varslinger kan du gi beskjeder til medarbeider og ledelse. Systemet muliggjør både enkeltstående varslinger og automatiserte meldinger. Varslingene kan sendes via e-post, sms og registreringsterminaler til ønskede mottakere. Informasjonsflyten i bedriften kan ivaretas og de ansatte får riktig informasjon til riktig tid.

Oversikt i tidsystemet.

Tilleggsmodulen varsling finner du i tidsystemet fra Time. Med et tidsystem får du verktøyene du trenger for å jobbe smartere og mer effektivt.

Velg modulene som passer deg.

Tidsystemet er modulbasert, som gjør at løsningen svært enkelt kan tilpasses din bedrift og arbeidssituasjonen. Du velger selv etter hva dere har behov for.

Overskridelse av overtid.

Automatisk melding ved overskridelse av overtid i henhold til arbeidsmiljøloven.

Status på fleksitid.

Månedling status på fleksitid for den enkelte medarbeider.

Tilpasses individuelt.

Varslingene kan tilpasses til hver organisasjon og avdeling.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling
Varsling
Les mer
Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.
Oversiktsliste
Oversiktsliste
Les mer
Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.
Utvidet rapportering
Utvidet rapportering
Les mer
Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.
Jobbregistrering
Jobbregistrering
Les mer
Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.
Timeregnskap
Timeregnskap
Les mer
Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.
Timefordeling
Timefordeling
Les mer
Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk