Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Timeregnskap

Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør innrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyt mellom formann, prosjektleder og lønningskontor. Samtidig kan du være trygg på at de ansatte får utbetalt riktig lønn.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Timeregnskap for entreprenører

Denne modulen er laget i samarbeid med, og tilpasset til, entreprenører. Modulen sikrer automatisk generering av tillegg for timelønnede, føring av bompenger og reiser, i tillegg til riktig lønnsunderlag for alle ansatte.

Enkel innrapportering og lønnsgrunnlag

Det automatiserte regelverket for fordeling av timer, utlegg og tillegg gir tidsbesparende arbeidsflyt mellom formann, prosjektleder og lønningskontoret. Med enkel rapportering av lønnsgrunnlag får du raskt et oversiktbilde på individnivå. Eksport og import fra lønn skjer automatisk.

Få kontroll med tidsystem

Oversikt over timefordelingen finner du i tidsystemet. Modulen timeregnskap passer utmerket med andre moduler i tidsystemet, som gir oversikt over tidsforbruk på detaljnivå, alle typer fravær i bedriften og oversikt over tiden som brukes på prosjekter.

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde for lønnsavdelingen, som viser status i registreringen.

Automatiske påminnelser

Send automatiske purringer på attestasjon av innlevert lønnsgrunnlag.

Enkelt å komme i gang

Våre kunder har kort implementeringstid på denne modulen.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling
Varsling
Les mer
Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.
Oversiktsliste
Oversiktsliste
Les mer
Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.
Utvidet rapportering
Utvidet rapportering
Les mer
Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.
Jobbregistrering
Jobbregistrering
Les mer
Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.
Timeregnskap
Timeregnskap
Les mer
Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.
Timefordeling
Timefordeling
Les mer
Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk