Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close

Timeregnskap

Timeregnskap gjør innrapportering av lønnsgrunnlag svært enkelt for entreprenører. Det er lagt til rette for å sikre arbeidsflyt mellom formann, prosjektleder og lønningskontor. Samtidig kan du være trygg på at de ansatte får utbetalt riktig lønn.

Timeregnskap for entreprenører.

Denne modulen er laget i samarbeid med, og tilpasset til, entreprenører. Modulen sikrer automatisk generering av tillegg for timelønnede, føring av bompenger og reiser, i tillegg til riktig lønnsunderlag for alle ansatte.

Smidigere arbeidshverdag.

Det automatiserte regelverket for fordeling av timer, utlegg og tillegg gir tidsbesparende arbeidsflyt mellom formann, prosjektleder og lønningskontoret. Med enkel rapportering av lønnsgrunnlag får du raskt et oversiktbilde på individnivå. Eksport og import fra lønn skjer automatisk. 

Få kontroll med tidsystem.

Oversikt over timefordelingen finner du i tidsystemet Time. Modulen timeregnskap passer utmerket med andre moduler i tidsystemet, som gir oversikt over tidsforbruk på detaljnivå, alle typer fravær i bedriften og oversikt over tiden som brukes på prosjekter. 

Enkelt.

Systemet er brukervennlig og krever lite tid til implementering.

Fleksibelt.

Vi skreddersyr rapporteringen etter behovene i din bedrift.

Smidig.

Med integrasjoner kan eksport og import fra lønn skje automatisk.

Time timeregnskap

Kom i gang med timeregnskap.

Tidsystemet er modulbasert, som gjør at løsningen svært enkelt kan tilpasses din bedrift og arbeidssituasjonen. Du velger selv etter hva dere har behov for. 

Kontakt oss.

Infobric Time

Stempling, ja takk!
Back to store
Close