Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Oversiktsliste

Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med. Dette gir mulighet for sentralbord til å gi korrekt informasjon til kunder som spør etter en medarbeider.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontakt av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Få kontroll og spar tid.

I oversiktslisten får du en visualisert liste over det du behøver å vite om de ansatte. Dette reduserer tiden som brukes på å lete etter tiktig person, samtidig som man har en oversikt hvis det skulle uppstå en nødsituasjon.

Oversiktsliste i tidsystemet.

Tilleggsmodulen oversiktsliste finner du i det tilhørende tidsystemet fra Time. Med et tidsystem får du verktøyene du trenger for å jobbe smartere og mer effektivt.

Få oversikt over ansatte

Oversiktsliste som fungerer for sentralbord, resepsjon, prosjektleder og HMS.

Send beskjeder

Du kan sende beskjeder direkte fra systemet til en medarbeider eller gruppe.

Sikkerhet

Hvis det skulle være nødvendig med evakuering har du listen klar.

Smarte funksjoner med

Tilleggsmoduler.

Sammen med grunnmodulene i tidsystemet kan du legge til en rekke tilleggsmoduler etter behov. Disse forenkler informasjonsflyten, gir sentralbord enklere oversikt over hvem som er på jobb og tilgjengeliggjør data for andre systemer.

Varsling
Varsling
Les mer
Sikre bedre informasjonflyt i bedriften. Modulen for varsling gir mulighet til å sende beskjeder og rapporter til kollegaer, slik at du enkelt får formidlet viktige beskjeder.
Oversiktsliste
Oversiktsliste
Les mer
Oversiktslisten gir rask og enkel oversikt over ulike funksjoner i bedriften, hvor medarbeiderne er og hvilke prosjekter de arbeider med.
Utvidet rapportering
Utvidet rapportering
Les mer
Med utvidet rapportering kan du tilgjengeliggjøre dataene i Time sine systemer for eksterne Business Intelligence-systemer.
Jobbregistrering
Jobbregistrering
Les mer
Registrer jobben der det utføres, når det utføres. Jobbregistrering sørger for at korrekte data registreres, slik at du får kontroll over oppgaver, prosjekter og prosesser.
Timeregnskap
Timeregnskap
Les mer
Prosjektbasert timeregistrering for entreprenører. Gjør inrapportering av lønnsgrunnlaget enkelt og sikre arbeidsflyten mellom formann, prosjektleder og lønningskontor.
Timefordeling
Timefordeling
Les mer
Fordel tid på ulike arbeidsoppgaver gjennom en arbeidsdag og uke. Fordelingen gjør du enkelt og raskt i en og samme applikasjon.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Ja, det kan du. Vi kan enkelt hjelpe deg hvis du laster ned riktig programvare her

Å legge til nye ansatte gjør du enkelt gjøre i Tempus selv. Se instruksjoner her

Her ser du hvordan du kan opprette nye brukere i TempusIN. En administrator på arbeidsplassen må gjøre dette i TempusIN admin.

Vi tilbyr alltid en gratis demo for deg som ønsker å se systemene våre. Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så hjelper vi deg.

Gratis demo.
Back to store
Lukk