Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Nye TempusIN er her

Nye TempusIN er her

Appen TempusIN, som blant annet brukes til timeregistrering og digitale skjemaer, har nå fått nytt design. Ønsket er å gjøre hverdagen din litt enklere med et mer brukervennlig utseende. Så, hva er det som er nytt?

Nytt design

Det nye designet er laget for at det skal være enkelt å forstå og bruke. Det er større tekst, bruk av ikoner og generelt et moderne løft på designet. Du kan i tillegg velge mellom lyst eller mørkt fargetema på appen.

Personlig startside

Nå er det mulig å forme deler av startsiden selv. For å lage en personlig startside kan du lagre skjemaer som favoritter. De sist brukte skjemaene vil synes i øverste linje, slik at du får god oversikt over dine siste registreringer og historikk. 

TempusIN

Dataflyt med TempusIN

Selv om designet og utseendet er nytt, er ikke verktøyet forandret. Dataflyten mellom TempusIN og forretningsnære systemer vil være som før. Det er fortsatt mulig å registrere, dokumentere og signere på mobil for å sikre en god dataflyt. Registrert informasjon overføres til respektive forretningssystemer, og sikrer at ingen viktig informasjon går tapt.

Interessert i å høre mer om TempusIN? Bestill en gratis demo for å få vite mer. 

Back to store
Lukk