Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Tre fordeler med mobil timeregistrering

Tre fordeler med mobil timeregistrering

Med mobil timeregistrering i TempusIN får de ansatte alle verktøyene de trenger i én og samme applikasjon. Det gjør det enkelt for de ansatte, samtidig som du sikrer verdifull informasjon digitalt til dine nærliggende forretningssystemer. 

TempusIN

#1 Mindre administrasjon

I TempusIN-appen kan de ansatte registrere timer selv med mobilen. Som arbeidsgiver kan du aktivere registreringsmuligheter med geografisk lokalisering (geolokasjon), bilde, strekkodeavlesning og signeringsmuligheter. Det gir retningslinjer og rammer for den ansatte, samtidig som det blir mindre administrasjon knyttet til føring av timer. 

#2 Oversikt over egen saldo

Timeregistreringen gjøres av hver enkelt ansatt, som gjør at de raskt får oversikt over egen saldo. Ansatte ser blant annet egne registreringer, overtidskonto og feriedager. Dette sikrer en raskere operativ status og gir mulighet til å agere på avvik eller endringer.

#3 Enkel fraværsregistrering

TempusIN gjør det enkelt å registrere alle typer fravær og søke om ferie. Ledere blir varslet om registreringen og kan godkjenne dette. Det gir gode muligheter til oppfølging av fravær og sikrer riktig fraværsstatistikk. Ved bruk av våre integrasjoner til Tempus kan du få alle relevante data synkronisert til nærliggende systemer, eksempelvis lønnssystemet.

TempusIN har alle nødvendige funksjoner

Med TempusIN får de ansatte tilgang til alle nødvendige funksjoner på mobilen. Den ansatte kan registrere timer og fravær på mobilen, og alle respektive systemer blir oppdatert med nødvendig informasjon. Det er enkelt for både ansatte og administrasjon. 

 

Du kan få en gratis gjennomgang av TempusIN for mobil timeregistering, slik at du kan se hvordan det hjelper din bedrift. Fyll inn kontaktskjemaet ved å følge knappen under, så vil vi kontakte deg fortløpende. 

Om TempusIN

TempusIN er en mobilapp som brukes til timeregistrering, fraværsregistrering, digitalisering av skjemaer og mye mer. 

Back to store
Lukk