Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Ease Smart Lock

Låsen for en sikrere og nøkkelfri byggeplass. Ease Smart Lock er en elektronisk og mobil dørlås som styres med mobil app. Styr hvem som har adgang og få mannskapslister i sanntid.

Pris:

7 900 kr

Beskrivelse

Ease Smart lock og app

Tiden med manuell nøkkelhåndtering er endelig over. Med Ease Smart Lock kan du dele ut nøkler digitalt. Brukeren kan enkelt åpne den elektroniske låsen med den kostnadsfrie appen Ease CheckIn, som brukes til mannskapsregistrering. Brukeren får full oversikt i appen over sine arbeidsplasser og hvilke tider man har adgang. Du betaler kun for bruken av systemet. 

Enkel montering

Låsen monteres og konfigureres på omtrent ti minutter, helt uten påvirkning på døren eller låskassen. Låsen bruker et oppladbart batteri og med Low Energy Bluetooth er energiforbruket lavt. Konfigurasjonen gjøres enkelt på mobilen, så er Ease Smart Lock klar til å brukes.

Øk sikkerheten

Ease Smart Lock øker sikkerheten for både bedrift og beboere. Ingen uvedkommende kommer inn, og beboere kan føle seg trygge på at ingen nøkler er på avveie. Låsen er diskret og synes ikke på utsiden av døren. Vanlig nøkkel til låskassen kan brukes samtidig som Ease Smart Lock er montert på døren.

Kjøp Ease Smart Lock

Pris: 7900 ,- 

Digital oversikt og kontroll

Nøkler til de som skal ha tilgang deles ut i nettjenesten Ease Construction. Systemet er alltid tilgjengelig på nett, og du får full kontroll over hvem som har digitale nøkler til arbeidsplassene. I Ease Construction kan du administrere mannskapslister og adganger i et og samme system.

Mindre administrasjon

Bytt ut tidkrevende nøkkelhåndtering med en elektronisk lås som åpnes med mobilen.

Større sikkerhet

Ingen uvedkommende kommer inn. Låsen synes ikke på utsiden og beboere kan bruke sin vanlige nøkkel.

Fleksibel

Del ut nøkler i realtid via nettjenesten, og all aktivitet til låsen registreres.

Slik installerer du Ease Smart Lock.

Kundereferanse - Skagstindgruppen

Vil du vite mer?

Infobric Site hjelper deg.

Vil du vite mer eller kjøpe noen av våre tjenester eller produkter? Du kan kontakte din salgsansvarlig her, ringe oss på +47 23 12 40 00 eller fylle inn kontaktskjemaet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsett å handle
Lukk