Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

StartBANK-integrasjon

Øk sikkerheten på byggeplassen med integrasjon til StartBANK. For å legge til rette for bruk av registeret har vi laget en integrasjon til StartBANK som er inkludert i Ease Construction. Slik får du enkelt oversikt over aktørene som jobber på ditt prosjekt og gjør din byggeplass til et trygt sted å være.

Få kontroll over leverandørene.

Integrasjonen mellom Ease Construction og StartBANK gir oversikt over alle leverandører, slik at du kan unngå bruk av useriøse aktører. Leverandørdata samlet inn fra StartBANK er registrert i sanntid. Du kan til enhver tid se om en leverandør er godkjent, ikke godkjent eller helt mangler i registeret.

StartBANK
Ease Construction

Digital kontroll.

StartBANK-integrasjonen er en funksjon du finner i nettjenesten Ease Construction. Her får du kontroll over byggeplassen, og kan i det samme systemet administrere mannskapslister og adganger til byggeplassen.

Bidra i seriøsitetsarbeidet.

Som et ledd i seriøsitetsarbeidet i byggenæringen er StartBANK et godt egnet verktøy i hverdagen. Registeret ble etablert av Byggenæringens Landsforening, med formål om at aktørene skal konkurrere på like vilkår og avdekke useriøse aktører. For å bli registrert i StartBANK må leverandøren profilere hvilke varer og tjenester bedriften tilbyr, samt oppfylle noen mer formelle krav. Leverandørene slipper å levere samme dokumentasjon flere ganger, fordi det blir registrert og godkjent i StartBANK.

Seriøs byggebransje

Ease Construction.

Få kontroll over byggeplassen med en digital tjeneste fra Infobric. 

  • Digital mannskapsregistrering
  • Adgangskontroll
  • Smarte funksjoner

Andre smarte funksjoner

Mobil åpning av kjøreport

Åpne kjøreporten med app på mobil for en smidigere og enklere logistikk.

UE-kjede

Oversikt over hvilke underentreprenører som er kontrahert av hvem og hvilke entreprenører som er aktive på byggeplassen.

Oversikt over innleide

Full oversikt over hvilke personer og selskaper de innleide kommer fra, og hvem de er innleid av.

HMSREG-integrasjon

Send data fra Ease Construction til HMSREG og bidra i seriøsitetsarbeidet.

Soneinndeling

Få kontroll på hvem som befinner seg på de ulike delene av byggeplassen.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close