Fraværsrapporter

Her ser du fraværsrapporter og ulike layouter til disse.

Fraværsoversikt 1

Fraværsoversikt 1 har en listevisning etter ønsket filtrering.

Her velger du rekkefølgen på hvordan du ønsker informasjonen presentert.

Med denne rekkefølgen vil det se slik ut:

I avanserte innstillinger kan du velge en rekke ekstra parametre. Her kan du blant annet gjøre utvalg på disse kategorier: Vis kommentarer, Normaltid, Fravær i %, Kjønn, Alder, Stilling. Man har også mulighet til å sammenligne kategorier.

Ved å bruke sammenligningskategoriene, kan man se trender på de forskjellige fraværskoder for perioden man ønsker.

Fraværsoversikt 2

Fraværsoversikt 2 gir mulighet til å se fravær på avdeling, ansatt og de forskjellige typer fraværskoder, basert på utvalg man gjør på de forskjellige flikene og perioden man ønsker å se. Fraværsrapport 2 har en grafisk visning, med farger for de forskjellige fraværskodene vist i et skjema for valgt periode helt ned til visning pr dag. Fargevalg defineres i Grunndatamodulen på fraværskoder.
Denne rapporten kan være fin til å planlegge ferie for å se at det er nok ressurser på plass. Velger du «inkluder alle ansatte» under avanserte innstillinger vil du få med ansatte som ikke har lagt inn fravær.