Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Nyheter i Infobric Field!

Infobric Field slipper nå en rekke nye funksjoner, og styrker sin HMS/KS-leveranse til bransjen. Funksjonene er allerede tilgjengelig, og vi anbefaler dere å ta kontakt med oss for en ekstra gjennomgang.

Bedre innsikt i data på prosjektnivå, kvalitetsavvik og rapporter med skreddersøm. 

 
  
 
 
 
 
Kvalitetsavvik er sentralt for å sikre en mer effektiv arbeidsprosess for å løfte kvaliteten på sluttproduktet. Minimer risikoen for å bli overrasket, og minimer tid til utbedring. Fang det opp, tildel ansvar og vent på bekreftet utbedring. 

Kvalitetsavvik er nå tilgjengelig for alle prosjekter uten ekstra kostnad:

  • Åpne kvalitetsavvikene, skriv merknad, dokumenter med et bilde og pin det i plantegning.
  • Med oppdatert funksjonalitet kan kvalitetsavvikene og tilhørende oppfølgingskrav nå tilpasses for bedre rapportstruktur.
 
 
 
 
 
Fleksible rapporter med skjemaer og oppfølgingskrav tilpasset deg og dine rutiner: 
 
  • Opprett og administrer ubegrensede typer rapporter på kontoen din. Aktiver dem for alle prosjektene, eller på enkelte typer prosjekter. 
  • Bruk muligheten til å definere hvilken informasjon som skal gis av brukere under forskjellige trinn i rapporteringen ved å bygge egne rapporter, og strukturere flyten på rapportene.
  • Definer regler for hvilke rapporttyper som krever handling, ytterligere oppfølgingsskjema eller videre undersøkelser.
 
 
 
 
 
God innsikt i hvor godt du, og de du samarbeider med i prosjektet presterer i forhold til målsetninger er viktig. For å kunne følge opp prosjektets prestasjon bedre slipper vi en ny og forbedret versjon av Insights på kunde- og prosjektnivå. 
 
  • Forbedret innsikt med bedre navigasjons- og filtreringsalternativer gjør det mulig for kontoeiere og superviewers å holde rede på prosjektene sine innen fire viktige domener: håndtering av avvik, tiltakshåndtering, RUH og aktiviteter
  • Ny aktivitetsinnsikt for hvert prosjekt gjør at prosjektadministratorer kan følge med på de viktigste datapunktene i prosjektet sitt
  • Iverksett tiltak der det behøves, og gjør deg bevisst på hvor du presterer godt.


Field

Infobric Field er en brukervennlig HMS/KS-plattform for økt kontroll på byggeplassen. 

 

Med Infobric Field på prosjektet ditt kan du kommunisere krav, kontrollere arbeidsplassen til rett tid, fikse avvik. samt evaluere og analysere resultater.

 

 

Fortsett å handle
Lukk