Opprette brukere

Her ser du hvordan du oppretter brukere i TempusIN Admin. Du må logge inn på https://in.tempus.no/Account/Login

Trykk på «administrasjon», «brukere» og «lag ny bruker»:

Brukerinformasjon

Legg til navn, epost og brukernavn. Husk å bruke samme på brukernavn og passord om i D4, eks. tempus123/navn123 eller noe som er enkelt å huske. Må være 6 tegn og ikke æ/ø/å. Brukernavn og passord må være identisk i D4 og IN. Det skal kun være grønn hake på «aktiv».

Roller

Huk av for om bruker skal være «kun» bruker eller ha admin-tilgang.

Prosjekt

Huk av for prosjekt (skjemaer) den ansatte skal ha tilgang til. Grønn hake indikerer tilgang:
Back to store
Lukk

Scheduled website maintenance.

Our websites will be unavailable on Thursday, April 25, 2024, from 7:00 PM (CET - 19:00) to about 11:00 PM (CET - 23:00), as we will performing planned maintenance.