Sette standard påloggingsverdier

Her kan du se hvordan du setter standard påloggingsverdier i Tempus.

Slik gjør du det:

– Etter installasjon av Tempus, naviger til programfiler mappen. Dette er vanligvis C:\Program Files (x86)\

– Høyreklikk på Tempus-mappen og velg “egenskaper”.

– Under “egenskaper”, gå til sikkerhet-fanen og velg rediger.

– Huk av Endre tillatelse på Brukere og trykk ok to ganger.

Alternativt kan du starte twConfig som Administrator.

– Gå inn i Tempus-mappen og start programmet twConfig.

– Skriv inn servernavn, velg Tempus i databasen, velg språk, trykk på lagre som standard og trykk avbryt. Dersom det kun er én bruker på PC-en, kan man også sette brukernavn og passord og trykke OK. Da vil Tempus logge seg på automatisk.

Standard påloggingsverdier

– Start Tempus på vanlig måte og skriv inn brukernavn og passord.