Attestasjon

Attestasjon gjøres i redigeringsmodulen. Her gjør du ditt utvalg basert på hvilke ansatte du vil attestere, samt periodevalg.

Slik ser redigeringsmodulen ut:

Marker den/de registreringene du ønsker å attestere og høyreklikk. Velg «attester valgte registreringer»:
Trykk på lagre og oppdater. Ditt ansattnummer vil da vises i kolonnen(-e) som heter «attestert av»:
Skal du avattestere registreringer for endring, er fremgangsmåten den sammen – men da velger du «fjern siste attestasjon»: