Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Kontroll av timer

Kontroll av timer

Kontroll av timer i Tempus kan være hensiktsmessig for å sikre at alle timer er korrekte. Dette gjøres gjennom en mønstringsrapport. 

Det kan være fort gjort og ikke få med seg at det mangler en inn eller ut dersom du har mange ansatte eller at det er over en lengere periode. Vi anbefaler derfor at kontroll gjøres så ofte som mulig og gjerne ved hjelp av en mønstringsrapport.


Gjør utvalget på ansatte du vil kontrollere timer på i rapportmodulen. Bruk typen mønstringsrapport og velg f.eks. ansatt og aktuelle lønnsarter. Husk at du kan filtrere på avdeling også, ved å sette denne fanen først og velge din avdeling.


I avanserte innstillinger kan du velge å vise kommentarer, forside og totalsum, i tillegg til å filtrere på ulike registreringstyper. Her har du også mulighet for å legge filter på ingen attestasjon, innlevert osv.

Husk at om du vil skrive ut rapporten så må du huke av for sideskift og detaljer på ansatt-fanen dersom du vil ha en ansatt pr. side.

I dette eksempelet er det enkelt å se hvilke dager det mangler registreringer på. Det står ikke klokkestart start eller slutt, sum tid er ikke utregnet og det er trekk på tidskonto som tilsvarer en arbeidsdag.


Gå deretter inn på den/de ansatte som mangler registreringer i redigeringsskjermen og legg inn de registreringene som mangler.


Kjør så en ny rapport og se at ansatt har fått fylt opp alle avvikene i rapporten enten med tilstedetid eller fravær.

Back to store
Lukk