Dette må være på plass

Dette er en liste med punkter som må være på plass for at brukere i TempusIN skal fungere (uten onboarding). For å kunne benytte seg av TempusIN appen må følgende informasjon finnes i ansattregisteret i Tempus:

1. Brukerinformasjon i fanen arbeid

a. Den ansatte må ha en tilgangsprofil som gir tilgang til aktuelle register, som regel kan tilgangsprofil 1 brukes.

b. Brukernavn, må være unikt uten mellomrom (ikke æ, ø eller å). Minst 6 tegn er kravet i TempusIN.

c. Passord, minimum 6 tegn som kan være små eller store bokstaver (A-Z) og tall 0-9)

2. Brukerinformasjon i fanen “Eksterne systemer”

E-postadresse må være unik. Her kan en oppdiktet adresse benyttes hvis ikke brukeren har egen e-post adresse.